2014. július 14., hétfő

Ray Donovan - 02x01 - Yo Soy Capitan

Spoiler!

Az első évad áttekintése után Ray-t épp elföldelik,
de csak álmodja. Felriad és ráfordul a feleségére. Reggeli és elmegy a gyerekekkel a suliba. Van egy kis gond az FBI-al bemegy de kell nekik az apja, akiről Ray nem tudja hol van. Végül követik a legkisebb fiu Daryll telefonját.

Mickey Mexikóban iszik és egy delfin majdnem elcsábítja. A boxoló fia Daryll Donovan épp hozzá tart.

Ray elintéz egy kis megcsalásos-lövöldözős ügyet majd hívják, hogy a fia rendetlenkedett a suliban. Lelölkött egy srcáot a lépcsőn.

Bunchy nyakkendőt és rövidnadrágot ragad, mert jelentkezik egy állásra egy bicikli boltba. De előtte elmegy terápiára. Majdnem kihagytam,h Ray és a felesége is párterápiaznak egyet. Egy rövidet.
Bunchy előző munkaadója Boston Globe volt ami a bicikli boltos szerint lenyűgöző. Bunchy utánna elmondja,h csak kihordta az ujságot.

Daryll boxol egyet Mexikóba mikor odaér az apjához. Jól kiütik. Az apja ellene fogadott így keres egy kis pénzt.
Bridget-et és barátnőjét leállítják a rendőrök és "véletlenül" találnak egy kis mariskát majd felhívják Ray.-t,hogy most az egyszer elengedik mert rendes lánynak tűnik.Cochran küldte őket Ray üzeni neki,hogy megértette az üzenetet.
Mickey megünnepli, hogy nyert egy kis pénzt a fia elvesztett mérkőzésével. Elfelezik a pénzt majd Daryll felhívja Ray-t hogy hol találja az apját.
Ray ezért el is ugrik Mexikóba. Az apja nem akar vele visszamenni, így Ray kicsit nekivetkőzik és szétcsapja a kocsmát egy baseball ütővel.

Vége.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése